Ontwikkelen van visie, missie, identiteit, passie en mens.

Lees hier wat gepubliceerd werd over HR en communiceren in organisaties.
meer...

CKJ Consultancy

CKJ
CKJ Consultancy

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is André Chin Kwie Joe; bestuurder, creator, innovator en coach. Uitgangspunt in al mijn handelen is het werken aan een harmonieuze wereld. Ik help organisaties en mensen hun zelfkennis en mogelijkheden te vergroten. Kennismanagement en inzicht spelen hier een belangrijke rol in. Dit komt zowel de sociale omgeving als de werkcontext ten goede.

Ik neem graag de leiding en stuur mensen daarin aan. Ideeën en strategieën kan ik overbrengen en mensen motiveren om zelfstandig aan de slag te gaan.

Met mijn achtergrond in de procestechniek, materiaalkunde en psychologie ben ik een 'structuur denker': sterk analytisch en met een snel inzicht 'waar het om draait' en waar het verbeterpotentieel zit. Deze vaardigheden vul ik aan met een stevige focus op visie vorming en organisatiestrategieën. Vanuit de waarden en identiteit van de organisatie en de mensen, werk ik aan ’process redesign’ en 'best practises'. Kennis delen en integreren helpt het geheel vooruit.

Bedrijven waar ik een bijdrage heb mogen leveren aan procesverbetering, typeren mij als betrokken, verantwoordelijk en gedegen. Het hele plaatje telt en alle radertjes moeten goed samenwerken. Het gaat om het samenspel van alle onderdelen in de organisatie. Daarbij focus ik mij vanuit de mensen en hun individuele ontwikkeling op de teamprestatie. Door me als 'meewerkend coach' op te stellen, ben ik laagdrempelig benaderbaar en werk ik 'van binnenuit' aan de gewenste ontwikkeling.

Als enthousiast trainer en practitioner, pas ik NLP en systemischwerk toe in mijn interventies.

Non-profit sector & Bedrijven & MKB
CKJ Consultancy
Burg. A. van Walsumlaan
3135 WK Vlaardingen
T 010 - 248 98 77
http://www.ckj.nl/ckjconsultancy/

Privacy statement
De onderstaande privacy verklaring is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en...
meer...

URL: http://www.ckj.nl/ckjconsultancy/nl/performance-manager/wie-ben-ik.html