Ontwikkelen van visie, missie, identiteit, passie en mens.

CKJ heeft in de afgelopen jaren verschillende publicaties geplaats in vakbladen. Wij delen deze...
meer...

CKJ Consultancy

CKJ
CKJ Consultancy

De kracht van CKJ

De kracht van CKJ

CKJ Consultancy is het label waaronder André Chin Kwie Joe zijn zakelijke activiteiten voert.
Door CKJ Consultancy worden interim verbetertrajecten uitgevoerd in al dan niet technisch georiënteerde organisaties in de profit en non-profit sector.

 

Hoe ga ik te werk?
Een goed draaiende organisatie is voor u net zo belangrijk als voor mij. In de uitgevoerde werkzaamheden bewijst CKJ zichzelf iedere keer weer. Het voordeel van het werken met een klein, dynamisch bureau voor u is de creativiteit in de aanpak en mijn hoge streven naar kwaliteit. Mond-tot-mond reclame verdien ik graag op basis van het afgeleverde werk, waarbij zowel de aanpak als het resultaat telt!

 

Visie
Ik ga er vanuit dat u uw doelen bereikt, doordat ik mijn doelen verwezenlijk. Leren, groeien en ontwikkelen. Dit zorgt voor uitdaging en blijvend enthousiasme. Passie en persoonlijke ontwikkeling is de drijfveer voor mijn prestaties. Ik weet het niet beter; ik heb hooguit een andere kijk en meer ervaring. 

 

Aanpak?
In projecten
Samen met u ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag, de juiste interventie, de oplossingsmogelijkheden en de weg daarnaar toe. Ik luister, vraag door, kijk rond en proef de sfeer. U krijgt hulp, ondersteuning en begeleiding. Ik leer en voeg ervaringen toe (die ik vervolgens weer met anderen kan delen).
Wat levert het u op? Duidelijke en haalbare adviezen, een praktische aanpak en de implementatie daarvan met concrete resultaten!

Interim werk
Ik neem de operationele verantwoordelijkheid van u over en verzorg daarin de gewenste bijsturingen.

Netwerkorganisatie!
Een belangrijk deel van mijn kracht zit in mijn netwerk. Naast mijzelf kunt u onder de CKJ vlag verschillende adviseurs ontmoeten met ervaring op het gebied van value- en kennismanagement, bedrijfsvoering, facility management en huisvestingsadvies. Stuk voor stuk door de wol geverfde ervaringsdeskundigen: Analytisch en logische denkers met een pragmatische inslag, die resultaatgericht denken en handelen en daarbij helder communiceren en open staan voor feedback! Zij kunnen de rol van adviseur, procesbegeleider, coach, project- of interim manager vervullen.

Non-profit sector & Bedrijven & MKB
CKJ Consultancy
Burg. A. van Walsumlaan
3135 WK Vlaardingen
T 010 - 248 98 77
http://www.ckj.nl/ckjconsultancy/

Privacy statement
De onderstaande privacy verklaring is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en...
meer...

URL: http://www.ckj.nl/ckjconsultancy/nl/de-kracht-van-ckj.html